Meny Annen Etage

I Annen Etage har vi en fantastisk gjeng med kokker som er lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelsen.
Deres tilnærming til det å jobbe med mat er mer å regne som en livsstil.
Kjøkkensjef Tony Martin, Karol Liebest, Runar Helgeland og resten av teamet i Annen Etage
har alle jobbet ved flotte restauranter i inn og utland. De lager mat som er i tiden,
både når det gjelder estetikk og ikke minst SMAK.

Matfylket Rogaland gir oss her i Stavanger en unik mulighet til å bruke kortreist og lokal mat.
Vi er så fantastisk heldige som har engasjerte, dyktige og hardt arbeidende lokale leverandører og produsenter.
Disse har gjennom mange år hjulpet oss med å heve matopplevelsen i Annen Etage.

Mye av menyen endres i henhold til været, sesong og tilgang på de beste råvarene.
Antall serveringer er også litt flytende, men i all hovedsak skal vi ha 7 serveringer.

Full meny
950,-

Vinpakke 850,- inklusiv Champagne 975,-
Kan bestilles enten i forkant av besøket eller i restauranten.

3/4-dels meny
795,-

Vinpakke 785,- inklusiv Champagne 910,-
Kan bestilles enten i forkant av besøket eller i restauranten.