BRASSERIET

SNACKS

GRØNNE OLIVEN 
Green olives
39,-

SALTE MANDLER 
Saltet almonds
(n)
39,-

SPEKEPØLSER FRA ASK 
Cured Norwegian sausage
69,-

PLANKE MED OST OG SKINKE
med dagens utvalg av pølser fra ASK, skinker og ost servert med aioli, pickles og hjemmelaget surdeigsbrød

Cured norwegian sausage, cured ham, cheese served with aioli, pickles and homemade sourdough bread
(sul, sen/mu)
169,-

BUFFALO WINGS
Frityrstekte kyllingvinger med stangselleri, gulrot sticks, hot sauce og hvitløksdressing
(passer perfekt for kidså mild, medium og hot)
Deep fried chicken wings with buffalo hot sauce, celery, carrot sticks and garlic dressing
(perfect for the kids, mild, medium and hot)
(m, hv/wh, sul, sen/mu)
85,-

Resten av menyen er i medium størrelse
Velg til en siderett og det blir som en hovedrett


SOUP OF THE DAY
Kan inneholde alle allergener spør din servitør
129,-

 BLÅSKJELL «GREEN CURRY»
med grillet surdeigsbrød og aioli

Mussels “green curry” served with, homemade sourdough bread and aioli
(b/mo, hv/wh, e, sul, sen/mu)
149,-

FISH’N CHIPS
Tempura stekt skrei med krølla potetchips, remulade, råkostsalat og sitron
(passer perfekt for kidså)
Fish’n Chips with curly fries, tartar sauce,crudités salad and grilled lemmon
(f, sul, sen/mu, hv/wh)
175,-

BURGER 200G
med comte/gryere, rødkål, romano chiffonade vendt i hjemmelaget Thousand Island, bifftomat, sylteagurk, bacon
Burger with comte/gryere, red cabbage, romano chiffonade turned in homemade dressing, steak tomato, gherkin and bacon
(hv, e, sul, sen)
189,-

AMERIKANSKE PANNEKAKER
Med valg mellom følgende tilbehør:
Bacon og lønnesirup / Kanelsmør og sukker / Blåbær og Bacon

American pancakes
With optional sides:
Bacon and maples sirup / Cinnamon butter og brown sugar / Blueberries og Bacon
(m, e, hv/wh)
119,-

 “TRINNI CHANNA BARA DOUBLES” (vegetar)
(hv)
65,- 

From Wikipedia, the free encyclopedia
Doubles is a common street food in Trinidad and Tobago. It is a snack made with two baras (flat fried bread) filled with curry channa(curried chickpeas)


SCHNITZEL PÅ SVIN FRA PRIMA JÆREN

med kaperssmør, grilla sitron og en salat på reddik, nepe, gulrot og fennikel
Pork schnitzel with capers butter lemon and salad
(sen/mu, sul, hv/wh)
159,-

JOSPERGRILLET ENTRECÔTE
med grønn og sort peppersaus, hjemmelaget pommes frites, løkkompott, og grønnsalat
Rib-Eye of beef with peppersauce, homemade fries, onion compote and green salad
(m)
240,-

DAGENS FISK
Kan inneholde alle allergener spør din servitør
Catch of the day.
185,- 

LAMMEBOG «PROVENCAL» MIN 4 PERSONER
med rosenkål “bonne femme” og grilla gulrot  (fantastisk smakfult, tar kjøkkenet ca 50 min å tilberede)
Lamb shoulder “provencal” with Brussel sprouts “bonne femme” and grilled carrot
()
210,- pr pers. min 4 pers

SIDE RETTER

SØTPOTET STAPPE
med persille hvitløk og vårløk
Sweet potato mash with garlic, spring onion and parsley
(m)
45,-

GRATINERT OG LANGTIDSGRILLA BLOMKÅL
Grilled and gratinated cauliflower
(m, hv/wh)
35,- pr ¼  90,- for 1 hel

Pommes Frites
Pommes frites
35,-

 Dill potet
Dill potatoes
(m)
45,-(35,-)

DESSERT

SØRENSENS AMERIKANSKE OSTEKAKE
Mrs. Sørensen`s American cheese cake
(e,m,hv/wh,n)
119,-

SJOKOLADEFONDANT
med karamellis
Chocolate fondant with caramel ice cream 
(e,m,hv/wh,n)
119,-

OSTER
med dagens tilbehør
Cheeses with today’s side dishes
(
m, sul, hv/wh,n)
145,-

DAGENS DESSERT
Dessert of the day
119,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier. Vi legger til rette for vegetarmeny.


ALLERGENER

Allergens
G=gluten (korn)/grains, E=egg, F=fisk/fish, S=skalldyr/shellfish, P=peanøtter/peanuts, M=melk/milk, N=nøtter/nuts, SO=soya
SEL/CEL=selleri/celery, R=rug/rye, SEN/MU=sennep/mustard, SES=sesam/sesame, L=lupin/lupine, SUL=sulfitt/sulphite
B/MO=bløtdyr/molluscs, HV/WH=hvete/wheat