Smaksmeny Gladfisk 2020
5. – 8. februar

Bli med og smak sjømaten når den er på sitt beste – med fire retter til fire hundre kroner.
Fra onsdag 5. til og med lørdag 8. februar, vil flere restauranter i Stavanger, i samarbeid med Lerøy,  sette ekstra søkelys på sjømaten. Vi har satt sammen en god smaksmeny basert på både skrei, reker fra Sirevaag, blåskjell og Sterling-kveite. Det blir fire retter til fire hundre kroner, dessert bestilles utenom.

Reker fra Sirevåg «Skagenrøre», rug- og ølchips
Sirevåg prawns «Skagen», rye- and beer chips
(M, E, SO, F, SD, SP, S, H)

Confitert blåskjell, toast, chilliemulsjon
Confit of mussels, toast, chili emulsion
(M, E, SO, B, SP, H)

Pannestekt skrei
Grillet blomkål, blomkålpure, smørsaus tilsmakt kyllingkraft og brent pepper
Pan fried skrei, grilled cauliflower, cauliflower purée, chicken butter sauce and burned pepper
(M, F)

Sterlingkveite
Brent løk, rødbet, kveitesaus
Sterling halibut, burned onion, beet root crudité, halibut sauce
(M, F)

Kr 400,-

Allergenmerking:
M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri,
SP = sennep, SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, H = hvete

N.B. SØRENSEN
Skagen 26 /Telefon: 815 52 881
bordbestilling@nbsorensen.no / www.nbsorensen.no