Velkommen til julebord hos familien Sørensen

DAGENS FORRETT
Starter

SVINERIBBE
«Prima Jæren» med julepølse, rødkål, rosenkål, poteter og julesaus
Pork from Prima Jæren, chrismas sousage, red cabbage, Brussels sprouts and
Christmas sauce
(m, cel, so)

Eller/ or

PINNEKJØTT
fra slakter A. Idsøe, kålrabistappe, potet og pinnefett
Traditional Norwegian ribs of lamb, with mashed swede, potatoes and gravy
(m)

RISKREM
med bringebær og karamellisert mandel
Rice pudding with raspberries and caramelized almonds
(m, n)

 

3-retters svineribbe kr. 599,- / 3-retters pinnekjøtt kr. 645,-
3 course rib of pork kr. 599,- / 3 course ribs of mutton kr. 645,-

2-retters svineribbe og riskrem kr. 499,- / 2-retters pinnekjøtt og riskrem kr.545,-
2 course rib of pork and rice pudding kr.499,- / 2 course ribs and rice pudding kr.545,-

Vi tar forbehold om endringer i meny ved tilgang av råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier.

Vi serverer lutefisk og julemat fra 30.oktober.

N.B. SØRENSEN
Skagen 26 /Telefon: 815 52 881
bordbestilling@nbsorensen.no / www.nbsorensen.no