Julemenyer i Brasseriet 2018

Ribbemeny

Kremet skalldyrsuppe med reker, blåskjell og fennikel
Creamy shellfish soup with prawns, mussels and fennel
****
Ribbe «Prima Jæren» med rødkål, rosenkål og julesaus
Pork from Prima Jæren with red cabbage, Brussels sprouts and Christmas sauce
****
Riskrem med bringebær og karamelliserte mandler
Rice pudding, raspberries and caramelized almonds

Kr 569,- per person

Pinnekjøttmeny

Kremet skalldyrsuppe med reker, blåskjell og fennikel
Creamed chowder with prawns, mussels and fennel
****
Pinnekjøtt fra A. Idsøe med rotmos, potet og pinnefett
Traditional Norwegian ribs of lamb with root vegetables, potatoes and gravy
****
Riskrem med bringebær og karamelliserte mandler
Rice pudding with raspberries and caramelized almonds

Kr 615,- per person

Lutefiskbord

Er du også glad i fantastisk lutefisk?
Årets lutefisk fra Brødrene Berg fra Værøy i Lofoten
er nettopp det, håndverk av ypperste kvalitet

Kremet skalldyrsuppe med reker, blåskjell og fennikel
Creamed chowder with prawns, mussels and fennel
****
Lutefisk fra Lofoten
Ertestuing, bacon, senneps saus og potet
Classic Norwegian Lye fish with stued peas, boiled potatoes, bacon and mustard sauce
****
Riskrem med bringebær og karamellisert mandel
Rice pudding, raspberries and caramelised almonds

595,- per person
Påfyll lutefisk 99,-

 

Kjøkkenet ønsker at hele selskapet velger samme meny.

Vinpakker fra kr. 395,-

Vi tar forbehold om endringer i meny ved tilgang av råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier.

Bestill bord

Telefon: 815 52 881