Kjøkkensjefens anbefaling

 

Skalldyr risoni
med erter, vårløk, estragon og parmesan

Shellfish risoni with peas, spring onion, tarragon and parmesan
(s, e, f, m, b, hv/wh)

Kveite
med sellerikrem, smørkokt rosenkål «bonne femme» med bacon og løk, og sitrus hollandaise
Halibut with celery cream, butter boiled Brussels sprouts «bonne femme» with bacon and onions, and citrus hollandaise sauce
(m,f)

 Hjort
med bakte rotgrønnsaker, jordskokkrem, stekt jordskokk, syltet sopp fra skogen og sjy laget på hjort med brunet smør og litt plomme eddik.
Deer with baked root vegetables, Jerusalem artichoke cream, fried Jerusalem artichoke, pickled mushrooms from the forest. sew made from deer with browned butter and some plum vinegar (m,sel/cel,sul)

Sørensens ostekake med bringebærsorbet
Sørensen´s cheese cake with raspberry sorbet

 

4-retters meny kr. 725,- per person – Vinpakke 4-retter 525,-
3-retters meny med kveite eller hjort kr. 595,- Vinpakke 3-retter 395,-
2-retters meny med kveite eller hjort og dessert kr. 495,-

Menyen begynner 15.september og varer ut året.
Vi tar forbehold om endringer i menyen etter tilgang på råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier. Vi legger til rette for vegetarianere.

N.B. Sørensen, Skagen 26, 4006 Stavanger
Telefon 815 52 881, bordbestilling og nettside: http://www.nbsorensen.no