Kjøkkensjefens anbefaling 

– Forrett –
Grillet okse

Hasselnøttemulsjon, potetchips og røkt kaviar

Grilled beef with potato chips, smoked caviar and hazelnut emulsion

– Hovedrett –
Kveite «Green Curry»
Shitake, vårløk, pac choy og koriander
Halibut «Green Curry» with shitake mushroom, pac choy, spring onion and coriande

Hjort
Jordskokkrem, løk, potet og bearnaisesaus
Deer with Jerusalem artichoke cream, onion, potato and bearnaise sauce

– Dessert –
Sørensens ostekake med bringebærsorbet
Sørensen´s cheese cake with raspberry sorbet

4-retters meny kr. 725,- per person – Vinpakke 4-retter 525,-
3-retters meny med kveite eller hjort kr. 595,- Vinpakke 3-retter 395,-
2-retters meny med kveite eller hjort og dessert kr. 495,-

Menyen begynner 10.januar. Vi tar forbehold om endringer i menyen etter tilgang på råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier. Vi legger til rette for vegetarianere.

N.B. Sørensen, Skagen 26, 4006 Stavanger
Telefon 815 52 881, bordbestilling og nettside: http://www.nbsorensen.no