Kjøkkensjefens anbefaling 4-retter

 

Laks med hint av Asia
Salmon with a hint of Asia
(f, s, e, m, sen, ses, sul, hv)


Kremet skalldyrsuppe med reker, blåskjell og fennikel
Creamy shellfish soup with prawns, mussels and fennel
(f, m, b/mo)


Ytrefilet av lam med potetpuré, ovnsbakte rotgrønnsaker og timian- og hvitløkssjy
Sirloin of lamb with potato purée, oven-baked root vegetables and a thyme and garlic gravy
(m, sel/cel, sul)

Dagens dessert
Dessert of the day

 

Kr. 695,- per person

Vinpakke 4-retter 525,-

Kjøkkensjefens anbefaling 3-retter

 

Laks med hint av Asia
Salmon with a hint of Asia
(f, s, e, m, sen, ses, sul, hv)

 Ytrefilet av lam med potetpuré, ovnsbakte rotgrønnsaker og timian- og hvitløkssjy
Sirloin of lamb with potato purée, oven-baked root vegetables and a thyme and garlic gravy
(m, sel/cel, sul)

Dagens dessert
Dessert of the day

Kr 575,- per person

Vinpakke 3-retter 395,-

___________________________________________________________________________________________

Vi tar forbehold om endringer i menyen etter tilgang på råvarer. Vi legger til rette for allergier.

Skagen 26, 4006 Stavanger

Tlf +47 815 52 881,

Booking@herlige-stavanger.no

Bestill bord