Velkommen til julebord hos NB Sørensen

FORRETT

Dagens forrett
Today’s starter

HOVEDRETT

PINNEKJØTT fra slakter A. Idsøe
Kålrabistappe, vossakorv, poteter, smørsaus tilsmakt persille og pinnefett
Traditional Norwegian ribs of lamb, with mashed swede, «vossakorv», potatoes, butter sauce with parsley and jus
(m)

Eller/ or

SVINERIBBE «Prima Jæren»
Potetkrem, rødkål, medisterpøle, rosenkål og julesaus
Roasted rib of pork from Prima Jæren, Chrismas sausage, potato cream, red cabbage, brussels sprouts and Christmas sauce
(m, sel/cel, so, sul)

DESSERT

RISKREM
med bringebær og karamellisert mandel
 
Rice pudding with raspberries and caramelized almonds
(m, n)

 

3 retter med svineribbe kr. 575,- / 3 retter med pinnekjøtt kr. 645,-
3 course rib of pork kr. 575,- / 3 course ribs of lamb kr. 645,-

2 retter svineribbe og riskrem kr. 445,- / 2 retter pinnekjøtt og riskrem kr. 545,-
2 course rib of pork and rice pudding kr. 445,- / 2 course ribs of lamb and rice pudding kr. 545,-

 

Julemeny begynner 27. oktober Vi tar forbehold om endringer i meny ved tilgang av råvarer. Vennligst opplys om eventuelle allergier.

NB SØRENSEN Skagen 26 /Telefon: 815 52 881 bordbestilling@nbsorensen.no / www.nbsorensen.no