SELSKAPSMENY

3/4 retter

– Forrett –
Skagenrøre, røkt kaviar, hjertesalat og landbrød
Smoked caviar, heart salad and bread
G, F, M, SO, SEN | MU, S, HV | WH

– Hovedrett –
Hovedrett fisk
Pannestekt torsk, grillet sommerkål, sandefjordsmør og gressløk

Pan fried cod, grilled cabbage, butter sauce and chives
F, M, SO

Og / Eller
And / Or

Grillet entrecôte, asparges, grill majo potetchips og brent tomat
Grilled rib-eye steak, asparagus, grill mayo potato chips and burned tomatoes
E, SEM/MU, SO


– Dessert –

Sjokoladerand, bærkompott og kanelsmuler
Chocolate panna cotta, compote of berries, cinnamon crumble
G, WH/HV, M, SUL

 

4-retters meny kr. 725,- per person – Vinpakke 4-retter 525,-
3-retters meny kr. 595,- Vinpakke 3-retter 395,-

Vi tar forbehold om endringer i menyen etter tilgang på råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier. Vi legger til rette for vegetarianere.

NB Sørensen, Skagen 26, 4006 Stavanger
Telefon 815 52 881, bordbestilling og nettside: http://www.nbsorensen.no