SELSKAPSMENY

3 eller 4 retter

– Forrett –

RÅREKER «SIREVÅG»
Hylleblomst, tomater fra Hanasand og grillet squash
Raw prawns «Sirevåg», elderflower, tomatoes from Hanasand and grilled squash
S, SO

– Hovedrett –

DAGENS FANGST FRA SIREVÅG
Blomkålkrem, fargede blomkål fra Brimse gård, chorizo, solsikkekjerner og brunet smør
Today’s catch, cauliflower cream, colorful cauliflower from Brimse Gård, chorizo,
sunflower seeds and beurre noisette

F, M, SO

Og / Eller
And / Or

JOSPER-GRILLET ENTRECOTE
Sommergrønt fra Brimse gård, bakt gulrotkrem og chimichurri
Josper grilled rib eye steak, vegetables from Brimse Gård, baked carrot cream and chimichurri
M, SO, SUL


– Dessert –

SJOKOLADEMOUSSE «VALHRONA MANJARI 64%»
Mangokrem «E-spuma», koriander, sitron og kokoschips
Chocolate mousse, mange «E-spuma», coriander, lemon and coconut flakes
E, M

 

4-retters meny kr. 725,- per person – Vinpakke 4-retter 535,-
3-retters meny kr. 595,- Vinpakke 3-retter 415,-

Vi tar forbehold om endringer i menyen etter tilgang på råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier. Vi legger til rette for vegetarianere.

NB Sørensen, Skagen 26, 4006 Stavanger
Telefon 815 52 881, bordbestilling og nettside: http://www.nbsorensen.no