Meny

A la carte, NB Sørensen Mat&Vin

Forretter / småretter

Pannestekt kamskjell fra Hitra

199,-

Agurksalat, yoghurt fra Stavanger Ysteri, kapers og nøttesmør
Pan fried scallops, cucumber salad, yogurt, capers and beurre noisette

B | MO, SO, M

Laks pastrami

205,-

Røkt einebæremulsjon, rød friséesalat og sylta rødbet
Cured salmon, smoked juniper emulsion, red frillic salad and pickled beetroot

F, E, SE | MU, SUL, SO

Kremet fiskesuppe                

165,-

Laget på kraft av 50 % gyllenstekt kveitebein og 50 % torskebein. Dagens fangst fra Sirevåg, reker, grønnsaker og urteolje
Creamy fish soup w/ today’s catch, prawns, vegetables and herb oil

S, SO, M, F, SEL | CEL, SUL

Sopp- og okrekrokett med aioli

169,-

Mushroom- and ox croquette with aioli

G, M, SO, SUL, E, SE | MU, HV | WH

Tarte Flambée

225,-

Hvit pizza fra Alsace med bacon, sopp og løk
White pizza from Alsace with bacon, mushroom and onion

HV | WH, M, SP

Sideretter | Sides

Brød fra Kanelsnurren | Bread 

69,-

HV | WH

Grillet potet | Grilled potatoes

59,-

M

Pommes frites | French fries

69,-

Aioli

35,-

E, SE | MU, SO, SUL

Dirty fries

99,-

M, SO, E, SE | MU

Løkringer (5stk) | Onion rings

69,-

G, M

Hovedretter

Mat&Vin

La kjøkkenet overraske deg – smak flere retter.
Kombiner gjerne med vinpakke som står til maten.
3 retter 695,- | Vinpakke 525,-

TIlgjengelig frem til 21.00

Dagens stykke fra TT Meat

435,-

Serveres sammen med høstgrønnsaker, grillet potet og urteemulsjon
Today’s meat from local butcher, seasonal vegetables, grilled potatoes, red wine sauce and herb emulsion

M, SO, SUL, E, SEL | CEL

Dagens fangst fra Sirevåg

375,-

Høstgrønnsaker, grillet potet og pepperrot-hollandaise
Today’s catch from Sirevåg, seasonal vegetables, grilled potatoes and horseradish hollandaise

F, M, SO, E, SEL | CEL, SUL

Kremet fiskesuppe

245,-

Laget på kraft av 50 % gyllenstekt kveitebein og 50 % torskebein. Dagens fangst fra Sirevåg, reker, grønnsaker og urteolje
Creamy fish soup w/ today’s catch, prawns, vegetables and herb oil

S, SO, M, F, SEL | CEL, SUL

NB Signatur burger

265,-

Bacon fra A. Idsøe, cheddar, løkringer, tomat, pommes frites og shiracha-majones. 
Serveres på brioche burgerbrød fra Kanelsnurren
Burger served on brioche bread with bacon, cheddar, onion rings, tomato, French fries and shiracha mayonnaise

HV | WH, M, E, SE | MU, SO, SUL

Høstsalat

275,-

Halloumi og yoghurt fra Stavanger Ysteri, rødbet, høstgrønnsaker, rød friséesalat og urteemulsjon
Salad with local halloumi cheese and yogurt, beetroot, seasonal vegetables, red frillic salad and herb emulsion

M, E, SO, SE | MU, SUL

Dessert

Norske oster med tilbehør

199,-

Norwegian cheese’s with accessories

M, G, HV | WH, R

Yme fra Stavanger Ysteri 65g

99,-

Yme cheese from Stavanger Ysteri

M, G, HV | WH, R

Olympisk sjokoladefondant

155,-

Fondantoppskriften brukt av kjøkkensjef Runar i OL 2020
med junior kokkelandslaget

Vaniljeis, karamell og bringebær
Chocolate fondant, vanilla ice cream, caramel and raspberry

M, E, G, HV | WH

Hasselnøttis

129,-

Solbærkompott og krokan
Hazelnut ice cream, black currant compote and brittle

M, E, N (HAZEL), G, HV | WH

Vaniljeis

79,-

Vanilla ice cream

M, E, G, HV | WH