Forretter / småretter
Akevitt- og kryddergravet kveite
245,-
Rødbeter, valnøtter, einebærmajones og frissésalat
Aquavit and spice cured halibut, walnuts, juniper mayo and red frillic
F, M, N (valnøtt) SUL
Pannestekt kamskjell
245,-
Stangselleri og eplebuljong, hengt yoghurt og urtesalat
Panfried scallops, apple and celleri broth, yogurt and herb salad
B, M, SEL
Falafel
219,-
Spicy hummus, sylta beter, tørka tomat og tzatsiki
Falafel served with spicy hummus, pickled beets, dried tomato and tzatsiki
M, SES
Tarte Flambèe bacon
245,-
Hvit pizza fra Alsace
Revet Norvegia-ost, bacon, chili og løk
Tarte Flambèe, white pizza from Alsace with Norwegian cheese, bacon, chili and onion
HV, G, M
Tarte Flambèe fenalår
255,-
Hvit pizza fra Alsace
Revet Norvegia-ost, fenalår, grønnkål og tyttebær
Tarte Flambèe, white pizza from Alsace with dry leg of lamb, kale and lingonberries
HV, G, E, M
NB-planken
299,-
2 typer ost, 2 typer spekepølse fra Ask, fikenkompott, honningnøtter, oliven og brød
2 types of cheese and cured sausages, fig compote, honey nuts, olives and bread
N, M, G, HV
Hovedretter
Dagens fangst
425,-
Vintergrønnsaker, skalldyr «espuma» og grillet potet
Catch og the day with winter greens, shellfish «espuma» and grilled potato
F, M, SO
Dagens stykke kjøtt
565,-
Gresskarkrem , aspargesbønner, brent løk og rødvinsaus
Meat of the day with pumpkin cream, asparagus beans, burnt onion and red wine sauce
HV, G, M, E, SO, SUL
Angus-burger fra Idsøe
329,-
Angusburger, bacon, norsk cheddar, syltet løk, jalapeño, tomat, chipotlemajones på briochebrød , serveres med pommes frites
Angusburger, bacon, Norwegian cheddar, pickled onion, jalapeño, tomato and chipotle mayo on brioche bread Served with fries
HV, G, M, E, SO, SUL
KAN LAGES VEGETAR MED HALLOUMI| AVAILABLE AS VEGETARIAN WITH HALLOUMI
Kremet fiskesuppe
175,- | 265,-
Laget på kraft av 50% gyllenstekt kveitebein og 50% torskebein. Dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje
Creamy fish soup with catch of the day, prawns, vegetables and herb oil
S, SO, M, F, SEL, SUL
Legg til brød og aioli / Add bread and aioli + 20,-
Lutefisk
555,-
Ertekrem, poteter, bacon og sennepssaus
Traditional Norwegian lye fish with petit pois cream, potatoes, bacon and mustard sauce
E, SEN, M, SUL
PÅFYLL LUTEFISK HALESTYKKER 135,-
Pinnekjøtt fra slakter A. Idsøe
595,-
Kålrabistappe, vossakorv, poteter og smørsaus tilsmakt persille og pinnefett
Traditional Norwegian ribs of lamb with mashed swede, «vossakorv», potatoes and butter sauce with parsley and jus
M, SO, SEL
Ribbe «Prima Jæren»
555,-
Potetkrem, rødkål, medisterpølse, rosenkål og julesaus
Roasted rib of pork from Prima Jæren with Christmas sausage, potato cream, red cabbage, Brussels Sprouts and Christmas sauce
M, SO, SEL, SUL
Mat&Vin
Dagens 3 retter, hør med din servitør
Kombiner gjerne med vinpakke som står til maten.
3 retter 735,- | Vinpakke 575,-
TIlgjengelig frem til 21.00
Dessert
Krydderkake panna cotta
159,-
Krydderkakesmuler og tindvedsorbet
Spice cake panna cotta, spice cake crumbs and seabuckthorn sorbet
M, E, G, HV
Riskrem
149,-
Bringebærsaus og karamellisert mandel
Rice pudding with raspberry sauce and caramelised almond
M, N (mandel)
Sjokoladefondant
169,-
Vaniljeis og bringebær
Chocolate lava cake, vanilla ice cream and raspberries
G, M, E
Is og sorbet
119,-
3 kuler assortert is og sorbet med tilpasset crunch
3 scoops assorted ice cream and sorbet with crunch
HV, G, M, E
Sideretter | Sides
3 kuvertbrød og hjemmelaget aioli
3 pcs. bread with homemade aioli
79,-
HV, G, E, SUL
Arancini; sopp, løk, parmesan og urtemajones
Arancini with mushroom, onion, parmesan and herb mayo
209,-
M, E, HV, G, SO
Pommes frites | French fries
79,-
Løkringer | Onion rings
69,-