Meny

A la carte, NB Sørensen Mat&Vin

Forretter / småretter

Pannestekt kamskjell

215,-

Agurksalat, yoghurt, granateple og nøttesmør
Seared scallops, cucumber salad, yoghurt, pomegranade and beurre noisette

F, R, M, E

Kullgrillet andehjerte

209,-

Risotto, sopp og fritert rosettkål
Charcoal grilled duck heart, risotto, mushroom and fried kale

M, SO

Honningbakt sellerirot         

189,-

Svart hvitløk, yoghurt og sprø kål
Honey baked celeriac, black garlic, yoghurt and crispy kale

M, SO

Snacks

Spekeskinker fra Ask

119,-

Cured hams from Ask

Dansk smørrebrød røykelaks

129,-

Røykelaks, rødløk, rømme og posjert egg
Danish sandwich with smoked salmon, red onion, sour cream and poached egg

F, M, G, R, E , SO, SE | MU

Dansk smørrebrød sild

139,-

Karrisild, syltet rødløk, potetchips og pepperrot
Danish sandwich with curry pickled herring, pickled onion, potato crisps and horseradish

F, SUL, SE | MU, R, E, G

Sopp- og oksekrokett med aioli

169,-

Mushroom- and beef croquette with aioli

G, M, SO, SUL, E, SE | MU, HV | WH

30g Kalix löjrom

295,-

Med blinis, rømme, rødløk og gressløk
30g Kalix löjrom with blinis, sour cream, red onion and chives

F, M, E, G

Hovedretter

Mat&Vin

La kjøkkenet overraske deg – smak flere retter.
Kombiner gjerne med vinpakke som står til maten.
3 retter 695,- | Vinpakke 525,-

TIlgjengelig frem til 21.00

Dagens fangst fra Sirevåg

395,-

Kål i variasjon, ertekrem, grillet småpotet og blåskjell østerssaus
Today’s catch from Sirevåg, kale in variation, petit pois cream, grilled potatoes and mussels-oyster sauce

F, M, E, B | MO, SO

Dagens stykke fra TT Meat

425,-

Brent løk, rødbet, rosettkål, grillet småpotet og peppersaus «Espuma»
Today’s meat from local butcher, burnt onion, beetroot, kale, grilled potatoes and pepper sauce «Espuma»

M, E, SO, SUL

Sopprisotto

245,-

Sopp, parmesan, ristede nøtter og brunet smør
Mushroom risotto, parmeggiano, toasted nuts and beurre noisette

SUL, M, N

Jospergrillet burger

285,-

Syltet løk, Fønix fra Stavanger Ysteri, bacon fra A.Idsøe, tomat, pommes frites og spicy urtemajones. 
Serveres på brioche penslet med smør
Josper grilled burger with pickled onion, local blue cheese, bacon, tomato, french fries and spicy herb mayonnaise. Served on brioche bread brushed with butter

HV | WH, M, E, SE | MU, SO, SUL

Dessert

Melkesjokolade-bruleé

145,-

Tindvedsorbet og crumble
Milk chocolate brule´e, sea buckthorn sorbet and crumble

M, E, G, HV | WH

Lun gresskarkake

135,-

Syltet gresskar, vaniljeis og pecan
Pumpkin cake, pickled pumpkin, vanilla ice cream and pecan nuts

G, HV | WH, E, M, N (PECAN)

Krydderkake-is

129,-

Solbærkompott og krokan
Spice cake ice cream, black currant compote and brittle

M, E, N (HAZEL), G, HV | WH

Norske oster med tilbehør

199,-

Norwegian cheese’s with accessories

M, G, HV | WH, R

Vaniljeis med tilbehør

79,-

Vanilla ice cream

M, E, G, HV | WH

Sideretter | Sides

Brød & aioli  Bread & aioli

69,-

HV | WH

Løkringer (5stk) | Onion rings

69,-

G, M

Grillet potet | Grilled potatoes

59,-

M

Pommes frites | French fries

69,-