Forretter / småretter
Ceviche
229,-
Kveite fra Hjelmeland, avocado, agurk, mango-tapioka, cashew og ponzusaus
Halibut ceviche with avocado, cucumber, mango tapioka, cashews and ponzu sauce
F, E, N, SO
Pannestekt kamskjell
219,-
Hengt yoghurt, agurk i variasjon og rød friséesalat
Panfried scallops, yogurt, cucumber in variations and red frillic salad
B|MO, SO, N, M
Tarte Flambèe
225,-
Hvit pizza fra Alsace
Revet Norvegia-ost, bacon, chili, løk og urteemulsjon
Tarte Flambèe, white pizza from Alsace with cheese, bacon, chili, onion and herbs
HV, G, E, M
NB-planken
279,-
2 typer ost, 2 typer spekepølse fra Ask, aprikosmarmelade, honningnøtter, oliven og brød
2 types of cheese and cured hams, apricot marmalade, honey nuts, olives and bread
N (P), M, G, HV
Ferskkokte reker 300gr/500gr
179,- | 249,-
Serveres med brød og aioli
Freshly cooked prawns 300gr/500gr, served with bread and aioli
S, G, HV. E, SUL
Mat&Vin
La kjøkkenet overraske deg – smak flere retter.
Kombiner gjerne med vinpakke som står til maten.
3 retter 695,- | Vinpakke 525,-
TIlgjengelig frem til 21.00
Hovedretter
Dagens fangst
395,-
Sommerens grønnsaker, kaviar, Sandefjordsmør og grillet potet
Catch og the day, Jerusalem artichoke, leek, asparagus, caviar, Norwegian butter sauce and grilled potatoes
F, M, SO
Dagens stykke fra TT Meat
445,-
Sesongens grønnsaker, tomatsaus med pinjekjerner, persille
og grillet potet
Meat of the day, seasonal vegetables, tomato sauce with pine nuts, parsley and grilled potatoes
M, SO, CEL
Laks fra Båtsfjord
375,-
Gulrot, pak choy, brokkolini, shitakesopp og terriyaki-saus
Norwegian salmon, carrot, pak choy, broccolini, shitake and terriyaki sauce
CEL, M, SO, SUL, N
Angus-burger fra Idsøe
295,-
Norsk cheddar, bacon fra A.Idsøe, syltet løk, jalapeño, tomat, chipotlemajones, på briochebrød penslet med smør, serveres med pommes frites
Burger served on brioche bread brushed with butter with Norwegian cheddar, bacon, pickled onion, jalapeño, tomato and chipotle mayo. Served with fries
HV, G, M, E, SO, SUL
Kremet fiskesuppe
165,- | 245,-
Laget på kraft av 50% gyllenstekt kveitebeiin og 50% torskebein. Dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje
Creamy fish soup w/ today’s catch, prawns, vegetables and herb oil
S, SO, M, F, SEL | CEL, SUL
Blåskjell fra Båtsfjord
290,-
Hvitvinsdampet i grillen med chili, ingefær, løk, hvitløk, serveres med pommes frites
Mussels steamed in the grill with white wine, chili, ginger, garlic, onion, served with fries
E, HV, M, SUL
Salat med kylling fra Ytterøy
239,-
Hjertesalat, tomat fra Hanasand, syltet rødløk, avokado, urtemajones. Serveres med brød og aioli
Chicken salad, tomato, pickled red onion, avocado, herb mayo. Served with bread and aioli
B|MO, SUL
Dessert
Sjokoladefondant
149,-
Friske bær og vaniljeis
Chocolate fondant with fresh berries and vanilla ice cream
M, E, G, HV
Kremost-is
129,-
Blåbær i variasjon, smuler
Cream cheese ice cream, blueberries and crumble
M, E
Dagens dessert
Spør din servitør om hva dette er, eller la det forbli en overraskelse
Ask your waiter or let it remain a surprise
Sideretter | Sides
Brød & aioli Bread & aioli
59,-
HV, E, SUL
Dirty fries – bacon, cheddar, syltet rødløk, jalapeño
99,-
M
Pommes frites | French fries
69,-
Søtpotet | sweet potato fries
79,-