Meny

A la carte, NB Sørensen Mat&Vin

Forretter / småretter

Speket and fra Holte Gård

209,-

Røstipotet, gresskarsuppe og speket eggeplomme
Cured duck, rösti potato, pumpkin soup and cured egg yolk

SO, M, E

Laks pastrami

205,-

Røkt einebæremulsjon, rød friséesalat og sylta rødbet
Cured salmon, smoked juniper emulsion, red frillic salad and pickled beetroot

F, E, SE | MU, SUL, SO

Kremet fiskesuppe                

165,- | 245,-

Laget på kraft av 50 % gyllenstekt kveitebein og 50 % torskebein. Dagens fangst fra Sirevåg, reker, grønnsaker og urteolje
Creamy fish soup w/ today’s catch, prawns, vegetables and herb oil

S, SO, M, F, SEL | CEL, SUL

Sopp- og oksekrokett med aioli

169,-

Mushroom- and ox croquette with aioli

G, M, SO, SUL, E, SE | MU, HV | WH

Tarte Flambée

225,-

Hvit pizza fra Alsace med bacon, sopp og løk
White pizza from Alsace with bacon, mushroom and onion

HV | WH, M, SP

Sideretter | Sides

Brød & aioli  Bread & aioli

69,-

HV | WH

Grillet potet | Grilled potatoes

59,-

M

Pommes frites | French fries

69,-

Aioli

35,-

E, SE | MU, SO, SUL

Dirty fries

99,-

M, SO, E, SE | MU

Løkringer (5stk) | Onion rings

69,-

G, M

Hovedretter

Mat&Vin

La kjøkkenet overraske deg – smak flere retter.
Kombiner gjerne med vinpakke som står til maten.
3 retter 695,- | Vinpakke 525,-

TIlgjengelig frem til 21.00

Lutefisk

535,-

Ertekrem, poteter, bacon og sennepssaus
Traditional Norwegian lye fish with petit pois cream, potatoes, bacon and mustard sauce
Påfyll halestykker 119,-

F, SUL, M, SEN | MU

Pinnekjøtt fra slakter A. Idsøe

535,-

Kålrabistappe, vossakorv, poteter, smørsaus tilsmakt persille og pinnefett
Traditional Norwegian ribs of lamb with mashed swede, “vossakorv”, potatoes, butter sauce with parsley and jus

M, SO, SEL | CEL

Ribbe «Prime Jæren»

465,-

Potetkrem, rødkål, medisterpølse, rosenkål og julesaus
Roasted rib of pork from Prima Jæren with Christmas sausage, potato cream, red cabbage, Brussels sprouts and Christmas sauce

M, SO, SEL | CEL, SUL

Dagens stykke vilt fra Stensaas

445,-

Serveres sammen med grønnsaker i sesong, potetkrem og rødvinsaus
Game meat of the day from local butcher, seasonal vegetables, potato cream and red wine sauce

M, SO, SUL, SEL | CEL

Bakt torsk

395,-

Ertekrem, grønnkål, bacon og pepperrot-hollandaise
Baked cod, petit pois cream, kale, bacon and horseradish hollandaise

F, M, E, SUL

NB Signatur burger

285,-

Bacon fra A. Idsøe, cheddar, løkringer, tomat, pommes frites og shiracha-majones. 
Serveres på brioche burgerbrød fra Kanelsnurren
Burger served on brioche bread with bacon, cheddar, onion rings, tomato, French fries and shiracha mayonnaise

HV | WH, M, E, SE | MU, SO, SUL

Halloumi ost og grønnsaker i sesong

295,-

Glør fra Stavanger Ysteri, grønnsaker i sesong, potetkrem og pepperrot-hollandaise
Salad with local halloumi cheese, seasonal vegetables, potato cream and horseradish hollandaise

M, E, SO, SE | MU, SUL

Dessert

Creme Catalana

145,-

Havre, appelsin og multesorbet
Creme Catalana, oats, orange and cloudberry sorbet

M, E, G, HV | WH, N (HAZEL)

Riskrem

125,-

Bringebær og karamellisert mandel
Rice pudding with raspberries and caramelized almond

M, N (MANDEL | ALMOND)

Norske oster med tilbehør

199,-

Norwegian cheese’s with accessories

M, G, HV | WH, R

Yme fra Stavanger Ysteri 65g

99,-

Yme cheese from Stavanger Ysteri

M, G, HV | WH, R

Krydderkake-is

129,-

Solbærkompott og krokan
Spice cake ice cream, black currant compote and brittle

M, E, N (HAZEL), G, HV | WH

Vaniljeis

79,-

Vanilla ice cream

M, E, G, HV | WH