A la carte, NB Sørensen Mat&Vin

Gjelder fra 31.mai

Forretter / småretter

Ceviche

229,-

Kveite fra Hjelmeland, avocado, agurk, mango-tapioka, cashew og ponzusaus
Halibut ceviche with avocado, cucumber, mango tapioka, cashews and ponzu sauce

F, E, N, SO

Pannestekt kamskjell

219,-

Hengt yoghurt, agurk i variasjon og rød friséesalat
Panfried scallops, yogurt, cucumber in variations and red frillic salad

B|MO, SO, N, M

Tarte Flambèe                    

225,-

Hvit pizza fra Alsace
Revet Norvegia-ost, bacon, chili, løk og urteemulsjon 
Tarte Flambèe, white pizza from Alsace with cheese, bacon, chili, onion and herbs

HV, G, E, M

NB-planken

279,-

2 typer ost, 2 typer spekepølse fra Ask, aprikosmarmelade, honningnøtter, oliven og brød
2 types of cheese and cured hams, apricot marmalade, honey nuts, olives and bread

N (P), M, G, HV

Ferskkokte reker 300gr/500gr

179,- | 249,-

Serveres med brød og aioli
Freshly cooked prawns 300gr/500gr, served with bread and aioli

S, G, HV. E, SUL

Mat&Vin

La kjøkkenet overraske deg – smak flere retter.
Kombiner gjerne med vinpakke som står til maten.
3 retter 695,- | Vinpakke 525,-

TIlgjengelig frem til 21.00

Hovedretter

Dagens fangst

395,-

Sommerens grønnsaker, kaviar, Sandefjordsmør og grillet potet 
Catch og the day, Jerusalem artichoke, leek, asparagus, caviar, Norwegian butter sauce and grilled potatoes

F, M, SO

Dagens stykke fra TT Meat

445,-

Sesongens grønnsaker, tomatsaus med pinjekjerner, persille 
og grillet potet
Meat of the day, seasonal vegetables, tomato sauce with pine nuts, parsley and grilled potatoes

M, SO, CEL

Laks fra Båtsfjord

375,-

Gulrot, pak choy, brokkolini, shitakesopp og terriyaki-saus
Norwegian salmon, carrot, pak choy, broccolini, shitake and terriyaki sauce

CEL, M, SO, SUL, N

Angus-burger fra Idsøe

295,-

Norsk cheddar, bacon fra A.Idsøe, syltet løk, jalapeño, tomat, chipotlemajones, på briochebrød penslet med smør, serveres med pommes frites
Burger served on brioche bread brushed with butter with Norwegian cheddar, bacon, pickled onion, jalapeño, tomato and chipotle mayo. Served with fries

HV, G, M, E, SO, SUL

Kremet fiskesuppe

165,- | 245,-

Laget på kraft av 50% gyllenstekt kveitebeiin og 50% torskebein. Dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje
Creamy fish soup w/ today’s catch, prawns, vegetables and herb oil

S, SO, M, F, SEL | CEL, SUL

Blåskjell fra Båtsfjord

290,-

Hvitvinsdampet i grillen med chili, ingefær, løk, hvitløk, serveres med pommes frites
Mussels steamed in the grill with white wine, chili, ginger, garlic, onion, served with fries

E, HV, M, SUL

Salat med kylling fra Ytterøy

239,-

Hjertesalat, tomat fra Hanasand, syltet rødløk, avokado, urtemajones. Serveres med brød og aioli
Chicken salad, tomato, pickled red onion, avocado, herb mayo. Served with bread and aioli

B|MO, SUL

Dessert

Sjokoladefondant

149,-

Friske bær og vaniljeis
Chocolate fondant with fresh berries and vanilla ice cream

M, E, G, HV

Kremost-is

129,-

Blåbær i variasjon, smuler
Cream cheese ice cream, blueberries and crumble

M, E

Dagens dessert

Spør din servitør om hva dette er, eller la det forbli en overraskelse
Ask your waiter or let it remain a surprise

Sideretter | Sides

Brød & aioli  Bread & aioli

59,-

HV, E, SUL

Dirty fries – bacon, cheddar, syltet rødløk, jalapeño

99,-

M

Pommes frites | French fries

69,-

Søtpotet | sweet potato fries

79,-