A la carte, NB Sørensen Mat&Vin

Gjelder fra 30.oktober

Forretter / småretter

Akevitt- og kryddergravet kveite

245,-

Rødbeter, valnøtter, einebærmajones og frissésalat
Aquavit and spice cured halibut, walnuts, juniper mayo and red frillic

F, M, N (valnøtt) SUL

Pannestekt kamskjell

245,-

Stangselleri og eplebuljong, hengt yoghurt og urtesalat
Panfried scallops, apple and celleri broth, yogurt and herb salad

B, M, SEL

Falafel

219,-

Spicy hummus, sylta beter, tørka tomat og tzatsiki
Falafel served with spicy hummus, pickled beets, dried tomato and tzatsiki

M, SES

Tarte Flambèe bacon    

245,- 

Hvit pizza fra Alsace
Revet Norvegia-ost, bacon, chili og løk
Tarte Flambèe, white pizza from Alsace with Norwegian cheese, bacon, chili and onion

HV, G, M

Tarte Flambèe fenalår     

255,-

Hvit pizza fra Alsace
Revet Norvegia-ost, fenalår, grønnkål og tyttebær
Tarte Flambèe, white pizza from Alsace with dry leg of lamb, kale and lingonberries

HV, G, E, M

NB-planken

299,-

2 typer ost, 2 typer spekepølse fra Ask, fikenkompott, honningnøtter, oliven og brød
2 types of cheese and cured sausages, fig compote, honey nuts, olives and bread

N, M, G, HV

Hovedretter

Dagens fangst

425,-

Vintergrønnsaker, skalldyr «espuma» og grillet potet
Catch og the day with winter greens, shellfish «espuma» and grilled potato

F, M, SO

Dagens stykke kjøtt

565,-

Gresskarkrem , aspargesbønner, brent løk og rødvinsaus
Meat of the day with pumpkin cream, asparagus beans, burnt onion and red wine sauce

HV, G, M, E, SO, SUL

Angus-burger fra Idsøe

329,-

Angusburger, bacon, norsk cheddar, syltet løk, jalapeño, tomat, chipotlemajones på briochebrød , serveres med pommes frites
Angusburger, bacon, Norwegian cheddar, pickled onion, jalapeño, tomato and chipotle mayo on brioche bread Served with fries

HV, G, M, E, SO, SUL

KAN LAGES VEGETAR MED HALLOUMI| AVAILABLE AS VEGETARIAN WITH HALLOUMI

Kremet fiskesuppe

175,- | 265,-

Laget på kraft av 50% gyllenstekt kveitebein og 50% torskebein. Dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje
Creamy fish soup with catch of the day, prawns, vegetables and herb oil

S, SO, M, F, SEL, SUL

Legg til brød og aioli / Add bread and aioli     + 20,-

Lutefisk

555,-

Ertekrem, poteter, bacon og sennepssaus
Traditional Norwegian lye fish with petit pois cream, potatoes, bacon and mustard sauce

E, SEN, M, SUL

PÅFYLL LUTEFISK HALESTYKKER                                                                                     135,-

Pinnekjøtt fra slakter A. Idsøe

595,-

Kålrabistappe, vossakorv, poteter og smørsaus tilsmakt persille og pinnefett
Traditional Norwegian ribs of lamb with mashed swede, «vossakorv», potatoes and butter sauce with parsley and jus

M, SO, SEL

Ribbe «Prima Jæren»

555,-

Potetkrem, rødkål, medisterpølse, rosenkål og julesaus
Roasted rib of pork from Prima Jæren with Christmas sausage, potato cream, red cabbage, Brussels Sprouts and Christmas sauce

M, SO, SEL, SUL

Mat&Vin

Dagens 3 retter, hør med din servitør
Kombiner gjerne med vinpakke som står til maten.
3 retter 735,- | Vinpakke 575,-

TIlgjengelig frem til 21.00

Dessert

Krydderkake panna cotta

159,-

Krydderkakesmuler og tindvedsorbet
Spice cake panna cotta, spice cake crumbs and seabuckthorn sorbet

M, E, G, HV

Riskrem

149,-

Bringebærsaus og karamellisert mandel
Rice pudding with raspberry sauce and caramelised almond

M, N (mandel)

Sjokoladefondant

169,-

Vaniljeis og bringebær
Chocolate lava cake, vanilla ice cream and raspberries

G, M, E

Is og sorbet

119,-

3 kuler assortert is og sorbet med tilpasset crunch
3 scoops assorted ice cream and sorbet with crunch

HV, G, M, E

Sideretter | Sides

3 kuvertbrød og hjemmelaget aioli
3 pcs. bread with homemade aioli

79,-

HV, G, E, SUL

Arancini; sopp, løk, parmesan og urtemajones
Arancini with mushroom, onion, parmesan and herb mayo

209,-

M, E, HV, G, SO

Pommes frites | French fries

79,-

Løkringer | Onion rings

69,-