Julebord

Velkommen til julebord fra 27.okt. hos NB Sørensen

Forrett

Kveitepastrami

Fennikelkrem, sylta rødbet og urtesalatHalibut pastrami, fennel cream, pickled beet root and herb salad

MELK, FISK, SENNEP, SOYA, SULFITT

Hovedrett

Pinnekjøtt fra slakter A. Idsøe

Kålrabistappe, vossakorv, poteter, smørsaus tilsmakt persille og pinnefett
Traditional Norwegian ribs of lamb with mashed swede, “vossakorv”, potatoes, butter sauce with parsley and jus

MELK, SOYA, SELLERI

Eller / Or

Ribbe «Prima Jæren»

Potetkrem, rødkål, medisterpølse, rosenkål og julesaus
Roasted rib of pork from Prima Jæren with Christmas sausage, potato cream, red cabbage, Brussels sprouts and Christmas sauce

MELK, SELLERI, SOYA, SULFITT

Eller / Or

Lutefisk

Ertekrem, poteter, bacon og sennepssaus
Traditional Norwegian lye fish with petit pois cream, potatoes, bacon and mustard sauce

FISK, SULFITT, MELK, SENNEP

Dessert

Riskrem

Bringebær og karamellisert mandel

Rice pudding with raspberries and caramelized almond

MELK, MANDEL

3 retter ribbe kr. 595,-

3 course roasted pork 595,-

3 retter pinnekjøtt kr. 655,-

3 course ribs of lamb 655,-

2 retter lutefisk kr. 655,-

3 course lye fish 655,-

Vinpakke 3 retter kr. 495,-

Wine pairing 3 courses 495,-

Betingelser:

Vi ønsker at hele selskapet velger samme meny, men vi tar selvsagt hensyn til allergier. Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel. 
Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato. 
No Show belastes med 550,- per person.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer. 
Menyen er gjeldende i perioden 27.oktober til og med 23.desember 2021.