Forrett
Laks pastrami
Røkt einebæremulsjon, urtesalat og sylta rødbetCured salmon pastrami, smoked juniper emulsion, herb salad and pickled beetroot
MELK, FISK, SENNEP, SOYA, SULFITT
Hovedrett
Pinnekjøtt fra slakter A. Idsøe
Kålrabistappe, vossakorv, poteter, smørsaus tilsmakt persille og pinnefett
Traditional Norwegian ribs of lamb with mashed swede, “vossakorv”, potatoes, butter sauce with parsley and jus
MELK, SOYA, SELLERI
Eller / Or
Juletorsk
Ertekrem, grønnkål, bacon og pepperrot-hollandaise
Baked cod, petit pois cream, kale, bacon and horseradish hollandaise
FISK, MELK, EGG, SULFITT
Eller / Or
Lutefisk
Ertekrem, poteter, bacon og sennepssaus
Traditional Norwegian lye fish with petit pois cream, potatoes, bacon and mustard sauce
FISK, SULFITT, MELK, SENNEP
Dessert
Riskrem
Bringebær og karamellisert mandel
Rice pudding with raspberries and caramelized almond
MELK, MANDEL
3 retter torsk kr. 745,-
3 course roasted cod 745,-
3 retter pinnekjøtt kr. 795,-
3 course ribs of lamb 795,-
3 retter lutefisk kr. 795,-
3 course lye fish 795,-
Vinpakke 3 retter kr. 525,-
Wine pairing 3 courses 525,-

Betingelser:
Vi ønsker at hele selskapet enes om samme hovedrett, men vi tar selvsagt hensyn til allergier. Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato.
No Show belastes med 550,- per person.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyen er gjeldende i perioden 25.oktober til og med 23.desember 2022.