Kyllingsalat
239,-
Kylling fra Ytterøy, hjertesalat, tomat fra Hanasand, syltet rødløk, avocado og chipotlemajones
Serveres med brød og aioli
Chicken salad with tomato, pickled red onion, avocado, chipotle mayo, served with bread and aioli
E, HV, G, M
Ferskkokte reker 300gr/500gr
179,- | 249,-
Serveres med brød og aioli
Freshly cooked prawns 300gr/500gr, served with bread and aioli
S, G, HV. E, SUL
Tarte Flambèe
225,-
Hvit pizza fra Alsace
Revet Norvegia-ost, bacon, chili, løk og urteemulsjon
Tarte Flambèe, white pizza from Alsace with cheese, bacon, chili, onion and herbs
HV, G, E, M
Blåskjell fra Båtsfjord
290,-
Hvitvinsdampet i grillen med chili, ingefær, løk, hvitløk, serveres med pommes frites
Mussels steamed in the grill with white wine, chili, ginger, garlic, onion, served with fries
E, H, M, SUL
Kremet fiskesuppe
165,- | 245,-
Laget på kraft av 50 % gyllenstekt kveitebein og 50 % torskebein.
Dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje
Creamy fish soup w/ today’s catch, prawns, vegetables and herb oil
S, SO, M, F, CEL, SUL
Picanha burger fra TT Meat
295,-
Norsk cheddar, bacon fra A.Idsøe, syltet løk, jalapeño, tomat, chipotlemajones, på briochebrød penslet med smør, serveres med pommes frites
Burger served on brioche bread brushed with butter with Norwegian cheddar, bacon, pickled onion, jalapeño, tomato and chipotle mayo. Served with friess
HV, G, M, E, SO, SUL
Laks fra Båtsfjord
375,-
Gulrot, pak choy, brokkolini, shitakesopp og terriyaki-saus
Norwegian salmon, carrot, pak choy, broccolini, shitake and terriyaki sauce
CEL, M, SO, SUL, N
NB-planken
279,-
2 typer ost, 2 typer spekepølse fra Ask, aprikosmarmelade, honningnøtter, oliven og brød
2 types of cheese and cured hams, apricot marmalade, honey nuts, olives and bread
N (P), M, G, HV
DESSERT
Sjokoladefondant
149,-
Friske bær og vaniljeis
Chocolate fondant with fresh berries and vanilla ice cream
M, E, G, HV
Kremost-is
129,-
Blåbær i variasjon, smuler
Cream cheese ice cream, blueberries and crumble
M, E
Dagens dessert
Spør din servitør om hva dette er, eller la det forbli en overraskelse
Ask your waiter or let it remain a surprise