Lunsjmeny

Fredag og lørdag 12.00 – 16.00

DANSK SMØRREBRØD – DANISH "SMØRREBRØD"
Vi anbefaler 2 - 3 stk for komplett lunsj / We recommend 2-3 for a lunch

– Røykelaks

129,-

Rødløk, rømme og posjert egg
Local smoked salmon, red onion, sour cream and poached egg

F, M, G, R, E, SO, SE | MU

Reke og eggesalat med avkoado

129,-

Prawn and egg salad with avocado

S, E, SO, R, G, SE | MU

Leverpostei fra A. Idsøe

139,-

Syltet rødbet, sopp, bacon og sprøløk
Local liver pâté, pickled beet root, bacon and crispy onion

R, M, E, G,  SUL, SE | MU

Karrisild

139,-

Syltet rødløk, potetchips og pepperrot
Curry pickled herring, pickled onion, potato crisps and horseradish

F, SUL, SE | MU, R, E, G

Dagens smørrebrød

Spør en servitør
Today’s smørrebrød – ask your waiter

Kremet fiskesuppe

165,- | 245,-

Laget på kraft av 50 % gyllenstekt kveitebein og 50 % torskebein.
Dagens fangst fra Sirevåg, reker, grønnsaker og urteolje
Creamy fish soup w/ today’s catch, prawns, vegetables and herb oil

S, SO, M, F, SEL | CEL, SUL

NB Burger

285,-

Syltet løk, Fønix fra Stavanger Ysteri, bacon fra A. Idsøe, tomat, pommes frites og spicy urtemajones. Serveres på brioche penslet med smør.
Burger with pickled onion, local blue cheese, bacon, tomato, french fries and spicy herb mayonnaise. Served on brioche bread brushed with butter.

HV | WH, M, E SE | MU, SO, SUL

Dagens salat

245,-

Spør din servitør
Today’s salad – ask your waiter

Dagens rett

305,-

Spør din servitør
Today’s lunch – ask your waiter

Dessert

Melkesjokolade-brûlée

145,-

Tindvedsorbet og crumble
Milk chocolate brulée, sea buckthorn sorbet and crumble

M, E, G (HV | WH)

Lun gresskarkake

135,-

Syltet gresskar, vaniljeis og pecan
Pumpkin cake, pickled pumpkin, vanilla ice cream and pecan nuts

E, M, G (HV | WH), N (pecan)

Krydderkake-is

129,-

Solbærkompott og krokan
Spice cake ice cream, black currant compote and brittle

E, M, G (HV | WH), N (hazel)

Vaniljjeis med tilbehør

79,-

Vanilla ice cream

E, M, G (HV | WH)

Norske oster med tilbehør

199,-

Norwegian cheeses

E, M, G (HV | WH), R