Meny

A la carte, NB Sørensen Mat&Vin

Forretter / småretter

Pannestekt kamskjell

179,-

Granateple, agursk og rød frissésalat
Pan fried scallops, pomegranate, cucumber and red frillic salad

B | MO, SUL, SO

Kveite «Sterling» ceviche

169,-

Agurk, mango, avokado lime og cashewnøtter
Halibut ceviche, cucumber, mango, avocado, lime and cashews

SO, F, N (cashews)

Myk vårrull

189,-

Lokal sopp fra Topp Sopp, gulrot, vårløk, rødkål, shiracha-majones og peanøttsaus
Fresh spring rolls, local mushroom, carrots, spring onion, red cabbage, shiracha mayonnaise and peanut sauce

SO, E, SE | MU, N (peanut), SUL

Kremet fiskesuppe                

145,- | 235,-

Laget på kraft av 50 % gyllenstekt kveitebein og 50 % torskebein. Dagens fangst fra Sirevåg, reker, grønnsaker og urteolje
Creamy fish soup w/ today’s catch, prawns, vegetables and herb oil

S, SO, M, F, SEL | CEL, SUL

”Hvit / White pizza” – Tarte flambée

Velg mellom / Choose from:                                               

– Bacon                                        

205,-

Bacon, sopp, løk og grønn chili
Bacon, mushroom, onion and green chili

G (HV | WH), M, SP

– NB «Dirty» flambée                

189,-

Oksehale, cheddar, pommes frites, vårløk, syltet løk og shiracha-majo 
Oxtail, cheddar, French fries, spring onion, pickled onion and shiracha mayo

G (HV | WH), M, SP, E, SE | MU

Sideretter og dipp / Sides and dipp

Hovedretter

Mat&Vin

La kjøkkenet overraske deg – smak flere retter.
Kombiner gjerne med vinpakke som står til maten.
4 retter 650,- | Vinpakke 595,-

TIlgjengelig frem til 21.00

Dagens stykke fra TT Meat

395,-

Serveres sammen med asparges, aspargesbønner, tomat fra Hansand, søtpotetkrem og chimichurri
Today’s meat from local butcher, asparagus beans, tomatoes, sweet potato cream and chimichurri

Vegetaralternativ med grillet halloumi-ost fra Stavanger Ysteri 305,-
Vegetarian option with grilled halloumi cheese from Stavanger Ysteri

M, SO, SUL, SEN | MU

Piggvar fra Kvinesdal

375,-

Gnocchi, ramsløk, nykål, erter, asparges og piggvarsaus
Turbot, gnocchi, wild garlic, cabbage, petit pois, asparagus and turbot sauce

G (HV |WH), M, F, SO

Grillet tynribbe fra
Prima Jæren

345,-

Asparges, aspargesbønner, tomat fra Hansand, potetkrem «Konrad, Stavanger Ysteri» og choronsaus
Grilled pork belly from Prima Jæren, asparagus, asparagus beans, tomatoes, potato cream with Konrad cheese and choron sauce

M, E, SO, SU

Skagensalat

245,-

Røkelaks, reker, avokado, dill, egg, røkt kaviar, ekebladsalat og krutonger
Salad of smoked salmon, prawns, avocado, dill, egg, smoked caviar, red bowl salad and croutons

G, M, SO, S, F, E

Josper-grillet burger

265,-

Bacon fra A. Idsøe, cheddar, løkringer, tomat, pommes frites, shiracha-majones og Midsommer Hot Sauce. 
Serveres på brioche burgerbrød fra Kanelsnurren
Burger served on brioche bread with bacon, cheddar,
onion rings, tomato, French fries, shiracha mayonnaise and Midsommer Hot Sauce

G (HV | WH), M, E, SE | MU, SO, SUL

Ribbe «Prima Jæren»

379-

Potetkrem, rødkål, medisterpølse, rosenkål og julesaus
Roasted rib of pork from «Prima Jæren» with Christmas sausage, potato cream, red cabbage, Brussels sprouts and Christmas sauce

M, SEL | CEL, SO, SUL

Dessert

Osteplanke «Stavanger Ysteri»

155,-

Oster fra Stavanger Ysteri, eplekompott, honningnøtter og rugbrød fra Kanelsnurren
Cheese plank with local cheese from Stavanger Ysteri, apple compote, honey nuts and ryebread

M, G (HV | WH), R

Sjokoladefondant

125,-

Vaniljeis og bringebær
Chocolate fondant, vanilla ice cream and raspberry

M, E, G (HV | WH)

Rullekake

135,-

Jordbærsorbet, rabarbra, marengs og kremost
Roll cake, strawberry sorbet, rhubarb, meringue and cream cheese

M, E, G (HV | WH)

Ukens iskrem

99,-

Nykjørt og selvlaget iskrem serveres med tilpasset crumble
Ice cream and crumble

M, E, OA, G (HV | WH)

Sideretter og dipp / Sides and dipp

Dirty fries

49,-

M, SO, E, SE | MU

Pommes frites | French fries

35,-

Grillet potet | Grilled potatoes

40,-

M

Surdeigbrød fra Kanelsnurren | Bread

20,-

G, (HV | WH)

Aioli

29,-

SO, E, SE | MU