Meny

A la carte, NB Sørensen Mat&Vin

Foretter / småretter

Varmrøkt og fennikelkrydret laks

179,-

Variasjon på jordskokk fra Gyda Gård

Smoked and fennel spiced salmon with variaty of local Jerusalem artichokes

M, SO, F

NB Sørensens fiskesuppe

145,- | 225,-

Laget på kraft av 50 % gyllenstekt kveitebein og 50 % torskebein. Dagens fangst fra Sirevåg, reker, grønnsaker og dillolje
NB Sørensen’s fish soup w/ today’s catch, prawns, vegetables and dill oil

S, SO, M, F, SEL | CEL, SUL

”Hvit / White pizza” – Tarte flambée

Velg mellom / Choose from:                                               
– Bacon, grønn chili og løk                                                         149,-
Bacon, green chili and onion

G, HV | WH, M, SP

– Blågrå østerssopp fra Toppsopp og Konrad                        169,-fra Stavanger Ysteri

Local oyster mushroom and Konrad cheese from Stavanger Ysteri

G, HV | WH, S, M

Salat med grillet kylling fra Hå

225,-

Bacon fra A. Idsøe, karrimajones, hjertesalat, tomater fra Hanasand, syltet rødløk og krutonger
Salad, grilled chicken, bacon, curry mayo, local tomatoes, heart salad, pickled red onion and croutons

E, M, SO, SEN | MU, SUL, G, HV | WH

Crispy fried chicken

159,-

Chili-panert kyllinglår, lime, urtedipp og chilidipp
Herb dip and chili dip

E, M, SO, SEN | MU, SUL, G, HV | WH

«Dirty fries»

49,-

Cheddar, vårløk og chili-majo
Cheddar, spring onion and chili mayo

M, SO, E, SE | MU, SEN | MU

Sideretter / Sides

Pommes frites / French fries                                                        35,-
Karrimajo / Curry mayo                                                                25,-
BBQ saus / BBQ sauce                                                                  25,-
Ailoli                                                                                                25,-
Kuvertbrød fra Kanelsnurren / Bread                                        20,-

Hovedretter

Josper-grillet burger “Double trouble”

245,-

Kvernet på bryst og høyrygg fra Angus Okse, dobbel bacon fra A. Idsøe, dobbel cheddar, dobbel løkring, chili-majo og pommes frites.
Serveres på brioche burgerbrød fra Kanelsnurren
Burger served on brioche bread with double bacon, double cheddar,
double onion rings, chili mayo and French fries

G, HV | WH, M, E, SEN | MU, SO, SUL

Josper-grillet entrecôte

375,-

Smørbakt selleri, sellerikrem, brent løk, kryddersmør og oksesjy
Josper grilled entrecôte, butter baked celery, celery cream, burned onion, spiced butter and beef gravy

M, SO, SUL, SEL | CEL

Skrei

335,-

Gulrotkrem, grønnkål, røkt kaviar og smørsaus
Carrot cream, kale, smoked caviar and butter sauce

M, F, SO, B | MO

Lutefisk

415,-

Bacon, ertekrem, poteter og sennepssaus
Lye fish, pea crem, potatoes, bacon and mustard sauce

Påfyll lutefisk / Refill (halestykker / tail piece) kr 99,-

M, SO, SEN | MU, F, SUL

Sørensen’s spareribs fra A. Idsøe

325,-

Hickory-røkt bbq saus, grillet hjertesalat, coleslaw og pommes frites
Hickory smoked bbq sauce, grilled heart salad, coleslaw and French fries

M, SUL, SO, SEL | CEL, SEN | MU, E

Ukens hovedrett

295,-

Main course of the week

Dessert

Gulrotkake 

125,-

Kremostis, tindvedkrem og havresmuler
Carrot cake, cream cheese ice cream, seabuckthorn cream and oats crumble

E, M, G, HV | WH, HA | OA

Sjokopostei

125,-

Bringebærsorbet og marengs
Chocolate paté with raspberry sorbet and meringue

M, E, G, HV | WH

Ukens iskrem

95,-

Selvlaget iskrem og crumble
Ice cream and crumble

E, M, G, HV | WH, HA | OA