Meny

A la carte, NB Sørensen Mat&Vin

Forretter / småretter

Pannestekt kamskjell          

179,-

Blomkålkrem, sultaner, pinjekjerner og nøttesmør
Scallops, cauliflower, yellow raisins, pine nuts and beurre noisette

B | MO, N (PINE NUTS), M

Kremet fiskesuppe                

145,- / 225,-

Laget på kraft av 50 % gyllenstekt kveitebein og 50 % torskebein. Dagens fangst fra Sirevåg, reker, grønnsaker og gressløkolje
Creamy fish soup w/ today’s catch, prawns, vegetables and chive oil

S, SO, M, F, SEL | CEL, SUL

”Hvit / White pizza” – Tarte flambée

Velg mellom / Choose from:                                               

– Bacon fra A. Idsøe                 

175,-

blågrå østerssopp fra Topp Sopp, parmesan og gressløk
Bacon, local mushroom, parmesan and chives

G (HV | WH), M, SP

– Fønix og Konrad                     

175,-

fra Stavanger Ysteri, sortkålchips og solsikkekjerner     
Local cheeses, fried cavalo nero and sunflower seeds

G (HV | WH), M, SP

Kveitepastrami «Sterling»

179,-

Fennikelkrem, sylta rødbet, jordskokkchips og urtesalat
Halibut pastrami, fennel cream, pickled beet root, sunchoke crisps and herb salad

M, F, SE | MU, SO, SUL

Salat med falafel og hummus

169,-

Sylta rødbet, avokado, tomat og tzatziki
Salad with falafel, hummus, pickled beet root, avocado, tomato and tzatziki

G (HV | WH)  SUL, M, SES, N (PINE NUTS)

Sideretter og dipp / Sides and dipp

Dirty fries M, SO, E, SE | MU

                                             49,-

Pommes frites / French fries

                                             35,-

Grillet potet / Grilled potatoes M  

                                  40,-

Brød fra Kanelsnurren / Bread  G (HV | WH)   

                20,-

Aioli SO, E, SE | MU 

                                             29,-

Hovedretter

Josper-grillet burger “Double trouble”

245,-

Kvernet på bryst og høyrygg fra Angus Okse, bacon fra A. Idsøe, Monterey Jack, løkkompott, spicy aioli og pommes frites. 
Serveres på brioche burgerbrød fra Kanelsnurren
Burger served on brioche bread with bacon, Monterey Jack,
onion compote, spicy mayo and French fries

G (HV | WH), M, E, SE | MU, SO, SUL

Grillet reinsdyr-entrecôte
fra Stensaas

389,-

Gresskarkrem, smørstekt rosenkål, sortkål, grillet småpotet og viltsaus
Grilled reindeer, pumpkin purée, Brussels sprouts, cavalo nero, grilled potatoes and game sauce 

M, SO, SUL

Juletorsk

345,-

Ertekrem, grønnkål, bacon og pepperrot-hollandaise
Baked cod, petit pois cream, kale, bacon and horseradish hollandaise

M, F, E, SUL

Lutefisk

435,-

Ertekrem, poteter, bacon og sennepssaus
Traditional Norwegian lye fish with petit pois cream, potatoes, bacon and mustard sauce

Påfyll lutefisk halestykker 99,-

F, SUL, M, SEN | MU

Pinnekjøtt fra slaketer A. Idsøe

445,-

Kålrabistappe, vossakorv, poteter, smørsaus tilsmakt persille og pinnefett
Traditional Norwegian ribs of lamb with mashed swede, «vossakorv», potatoes, butter sauce with parsley and jus

M, SO, SEL | CEL

Ribbe «Prima Jæren»

379-

Potetkrem, rødkål, medisterpølse, rosenkål og julesaus
Roasted rib of pork from «Prima Jæren» with Christmas sausage, potato cream, red cabbage, Brussels sprouts and Christmas sauce

M, SEL | CEL, SO, SUL

Dessert

Creme Catalana

135,-

Havre, appelsin og multesorbet
Creme Catalana, oats, orange and cloudberry sorbet

E, M, G (HV | WH), N (HAZELNUT)

Sjokoladekrem «Manjari 64%»

129,-

Brunsostis, skogsbær og marengs
Chocolate cream, Norwegian brown cheese ice cream, forest berries and meringue

M, E, G (HV | WH), N (HAZELNUT)

Yoghurtis «Stavanger Ysteri»

115,-

Salt karamell og havrecrumble
Yoghurt ice cream, salted caramel and oat crumble

M, G (HV | WH), HA | OA

Riskrem

109,-

Bringebær og karamellisert mandel
Rice pudding with raspberries and caramelized almond

M, MA | AL

Mat&Vin

La kjøkkenet overraske deg – smak flere retter.
Kombiner gjerne med vinpakke som står til maten.
4 retter 650,- | Vinpakke 595,-

TIlgjengelig frem til 21.00