Forrett

Kveitepastrami «Sterling»

Fennikelkrem, sylta rødbet, jordskokkchips og urtesalat
Halibut pastrami, fennel cream, pickled beet root, sunchoke crisps and herb salad

M, SO, F, SEN | MU, SUL

Hovedretter

Torsk fra Sirevåg

Ertekrem, grønnkål, bacon og pepperrot-hollandaise
Baked cod, petit pois cream, kale, bacon, horseradish hollandaise

M, F, E, SUL

Og / Eller And / Or

Grillet reinsdyr-entrecôte fra Stensaas

Gresskarkrem, smørstekt rosenkål, sortkål, grillet småpotet og viltsaus
Grilled reindeer, pumpkin purée, Brussels sprouts, cavalo nero, grilled potatoes and game sauce

M, SO, SUL

Dessert

Creme Catalana

Havre, appelsin og multesorbet

Creme Catalana, oats, orange and cloudberry sorbet

M, E, G (HV | WH), HA |OA

4 retters meny kr 725,- per person /
Vinpakke 4 retter kr 595,- per person

3 retters meny kr 625,- per person /
Vinpakke 3 retter kr 495,- per person