Selskapsmeny
Menyen gjelder fra 22.august til 22.oktober 2023
Forrett | Starter
Pannestekt kamskjell
Buljong på eple og stangselleri, erter og løpestikke
Panfried scallops, apple and celery broth, peas and lovage
B, SO, M, CEL, SUL
Hovedretter | Main courses
Dagens fangst
Høstgrønnsaker, hollandaise og grillet potet
Catch of the day, seasonal vegetables, hollandaise and grilled potatoes
F, M, E, SUL, CEL
Og / Eller | And / Or
Grillet entrecôte
Høstgrønnsaker, Bearnaise og grillet potet
Grilled entrecôte with seasonal vegetables, Bearnaise and grilled potatoes
M, CEL, SUL, E
Dessert
Sjokoladekremkake
Ferske bær og vaniljeis
Chocolate cream cake, fresh berries and vanilla ice cream
M, E, G, HV
4 retters meny kr. 895,- | 4 course menu kr. 895,-
3 retters meny med fisk som hovedrett kr 715,- |
3 course menu with fish as main kr. 715,-
3 retters meny med kjøtt som hovedrett kr. 765,- |
3 course menu with meat as main kr. 765,-
Vinpakke 4 retter kr. 695,- | Wine pairing 4 course kr. 755,-
Vinpakke 3 retter kr 525,- | Wine pairing 3 course kr. 555,-

Betingelser:
Vi ønsker at hele selskapet enes om samme hovedrett, men vi tar selvsagt hensyn til allergier. Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato.
No Show belastes med 550,- per person.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyen er gjeldende fra 22.august til 22.oktober 2023.
Conditions:
We want the whole company to agree on the same main course, but we naturally take allergies into account. Vegetarian suggestions are available on request.
We want the selected menu no later than 3 working days before the date of the visit.
No Show is charged NOK 550 per person.
We reserve the right to make changes to the menu and price depending on availability of the menu items.
The menu is valid from August 22nd to October 22nd 2023.