Selskapsmeny

Forrett

Laks pastrami

Røkt einebæremulsjon, rød frisséesalat og sylta rødbet
Cured salmon, smoked juniper emulsion, red frillic salad and pickled beetroot

F, E, SE | MU, SUL, SO

Hovedretter

Dagens fangst fra Sirevåg

Høstgrønnsaker, grillet potet og pepperrot-hollandaise
Today’s catch from Sirevåg, seasonal vegetables, grilled potatoes and horseradish hollandaise

F, M, SO, E, SEL | CEL, SUL

Eller | Or

Dagens stykke fra TT Meat

Serveres sammen med høstgrønnsaker, grillet potet og urteemulsjon
Today’s meat from local butcher, seasonal vegetables, grilled potatoes and herb emulsion

M, SO, SUL, E, SEL|CEL

Dessert

Olumpisk sjokoladefondant

Fondantoppskriften brukt av kjøkkensjef Runar i OL 2020
med junior kokkelandslaget

Vaniljeis, karamell og bringebær

Chocolate fondant, vanilla ice cream, caramel and raspberry

M, E, G, HV | WH

3 retters meny kr 725,- per person /
Vinpakke 3 retter kr 525,- per person