Forrett

Røykelaks «NB Sørensen»

Grillet asparges, røkt kaviar og hollandaise
Smoked salmon, grilled asparagus, smoked caviar and hollandaise

M, SO, F, B | MO, E

Hovedretter

Kveite fra Hjelmeland

Jordskokk i variasjon, eple, grønnkål, urteolje og kveitesaus
Local halibut, sunchokes in variation, apple, green cale, herb oil and halibut sauce

M, F, SO

Og / Eller And / Or

Josper-grillet entrecôte

Grillet kål, gulrotkrem, kryddersmør og oksesjy
Josper grilled entrecôte, grilled cabage, carrot cream, spiced butter and beef gravy

M, SO, SUL, SEL | CEL

Dessert

Sjokoladekrem «Valrhona Manjari 64%»

Bringebærsorbet, daim og marengs

Chocolate cream, raspberry sorbet, daim and meringue

M, E, G, HV | WH, N (HASSELNØTT | HAZELNUT)

4 retters meny kr 725,- per person /
Vinpakke 4 retter kr 595,- per person

3 retters meny kr 595,- per person /
Vinpakke 3 retter kr 445,- per person