Forrett

Varmrøkt og fennikelkrydret laks

Variasjon på jordskokk fra Gyda Gård
Smoked and fennel spiced salmon with variaty of local Jerusalem artichokes

S, M, SO, F

Hovedretter

Skrei

Gulrotkrem, grønnkål, røkt kaviar og smørsaus
Carrot cream, kale, smoked caviar and butter sauce

M, F, SO, B | MO

Og / Eller And / Or

Josper-grillet entrecôte

Smørbakt selleri, sellerikrem, brent løk, kryddersmør og oksesjy
Josper grilled entrecôte, butter baked celery, celery cream, burned onion, spiced butter and beef gravy

M, SO, SUL, SEL | CEL

Dessert

Gulrotkake

Kremostis, tindvedkrem og havresmuler

Carrot cake cream cheese ice cream, seabuckthorn cream and oats crumble

G, HV | WH, E, HA | OA, M

4 retters meny kr 725,- per person /
Vinpakke 4 retter kr 535,- per person

3 retters meny kr 595,- per person /
Vinpakke 3 retter kr 415,- per person