Menyen gjelder fra 25.april 2023

Forrett | Starter

Ceviche – kveite fra Hjelmeland

Avokado, agurk, mango, cashew og ponzusaus
Halibut ceviche with avocado, cucumber, mango, cashews and ponzu sauce

F, E, N, SO

Hovedretter | Main courses

Dagens fangst

Jordskokk i variasjon, purreløk, asparges, kaviar, Sandefjordsmør og grillet potet
Catch of the day, Jerusalem artichoke, leek, asparagus, caviar, 
Norwegian butter sauce and grilled potatoes

F, M, SO

Og / Eller | And / Or

Dagens stykke fra TT Meat

Sellerirot, brokkolini, gulrot, løk, luftig peppersaus og grillet potet
Meat of the day with celeriac, broccolini, carrot, onion, pepper sauce and grilled potatoes

M, SO, SEL|CEL

Dessert

Vaniljerand

Bringebær og smuler

Vanilla panna cotta, rapsberries and crumble

M, E, G, HV | WH

4 retters meny kr. 845,- |  4 course menu kr. 845,-
3 retters meny med fisk som hovedrett kr 695,- | 
3 course menu with fish as main kr. 695,-
3 retters meny med kjøtt som hovedrett kr. 720,- | 
3 course menu with meat as main kr. 720,-

Vinpakke 4 retter kr. 695,- | Wine pairing 4 course kr. 695,-
Vinpakke 3 retter kr 525,- | 
Wine pairing 3 course kr. 525,-

Betingelser: 

Vi ønsker at hele selskapet enes om samme hovedrett, men vi tar selvsagt hensyn til allergier. Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel. 
Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato. 
No Show belastes med 550,- per person.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer. 
Menyen er gjeldende fra 25.april 2023.

Conditions: 

We want the whole company to agree on the same main course, but we naturally take allergies into account. Vegetarian suggestions are available on request.
We want the selected menu no later than 3 working days before the date of the visit.
No Show is charged NOK 550 per person.
We reserve the right to make changes to the menu and price depending on availability of the menu items.
The menu is valid from April 25th 2023.