Selskapsmeny 2023

Forrett | Starter

Pannestekt kamskjell

Agurksalat, yoghurt, granateple og nøttesmør
Seared scallops, cucumber salad, yoghurt, pomegranade and beurre noisette

F, R, M, E

Hovedretter | Main courses

Dagens fangst fra Sirevåg

Kål i variasjon, ertekrem, grillet småpotet og blåskjell østerssaus
Today’s catch from Sirevåg, kale in variation, petit pois cream, grilled potatoes and mussel-oyster sauce

F, M, E, B | MO, SO

Og / Eller | And / Or

Dagens stykke fra TT Meat

Brent løk, rødbet, rosettkål, grillet småpotet og peppersaus «Espuma»
Today’s meat from local butcher, burnt onion, beetroot, kale, grilled potatoes and pepper sauce «Espuma»

M, E, SO, SUL

Dessert

Melkesjokolade-bruleé

Tindvedsorbet og crumble

Milk chocolate brule´e, sea buckthorn sorbet and crumble

M, E, G, HV | WH

4 retters meny kr. 795,- |  4 course menu kr. 795,-
3 retters meny med fisk som hovedrett kr 685,- | 
3 course menu with fish as main kr. 685,-
3 retters meny med kjøtt som hovedrett kr. 715,- | 
3 course menu with meat as main kr. 715,-

Vinpakke 4 retter kr. 695,- | Wine pairing 4 course kr. 695,-
Vinpakke 3 retter kr 525,- | 
Wine pairing 3 course kr. 525,-

Betingelser: 

Vi ønsker at hele selskapet enes om samme hovedrett, men vi tar selvsagt hensyn til allergier. Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel. 
Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato. 
No Show belastes med 550,- per person.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer. 
Menyen er gjeldende fra 5.januar 2023.

Conditions: 

We want the whole company to agree on the same main course, but we naturally take allergies into account. Vegetarian suggestions are available on request.
We want the selected menu no later than 3 working days before the date of the visit.
No Show is charged NOK 550 per person.
We reserve the right to make changes to the menu and price depending on availability of the menu items.
The menu is valid from January 5th 2023.