Julefri buffet 2018

Meny 1

Brød fra bakeren og pisket smør
Bread from the bakery and whipped butter

NB-planken med spekemat, syltede grønnsaker og ost
Cured meat with pickels and cheese

Skogsopp krokett med enokisopp, karse og salat
Mushroom croquette with enoki mushroom, cress and salad

Råmarinerte frukter fra havet
med kveite, torsk, kamskjell, laks, agurk, soya, rødløk og pepperrot
Marinated raw fruits from the sea with halibut, cod, scallops, salmon, cucumber, soya, red onion and horseradish

Oksehale Dumpling
med ingefær, fersk gurkemeie, oksehalebuljong og sesam
Oxtail dumpling with ginger, turmeric, oxtail broth and sesame

 Luftig potet og purreløksuppe med blåskjell og kolje
Potato and leek soup with mussels and kolje

Høstlam med sopp, gresskar og lammesjy
Fall lamb with mushroom, pumpkin and lamb gravy 

Småpoteter med franske urter
Potaotes with french herbs

 

Kr 685,- pr person

Vi tar forbehold om endringer i meny ved tilgang av råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier.

 

Meny 2

 Kalde retter

Brød fra bakeren og pisketsmør
Bread from the bakery and whipped butter

Softroll med rå-marinert persillerot, gulrot, grønnkål og tempurastekt enokisopp
Soft roll with raw marinated parsley, carrot, kale and tempura fried enoki mushroom 

Gravet laks med agurk, rug, dill, pepperrot og eggekrem
Cured salmon with cucumber, rye, dill, horseradish and egg cream

Råmarinerte kamskjell, kveite, torsk og ørret med agurkblader, soyaemulsjon og sesam
Marinated raw scallops, halibut, cod and trout with cucumber leafs, soy emulsion

Blinis med løyrom og rømme
Blinis with løyrom and sour cream

Råkost med blandetsalat og eplevinaigrett
Mixed salad with apple vinaigrett

 Varme retter

Gresskarsuppe med syltetgresskar og steinbit
Pumpkin soup with pickled pumpkin and catfish

Gratinerte sjøkreps med estragon
Gratinated crayfish with tarragon

Steam bun med spicy svinenakke, salat, agurk, rødløk, koriander og hjertesalat
Steam bun with spicy pork neck, salad, cucumber, red onions, coriander and heart salad

Ytrefillet av okse med sopp og jordskokk
Sirloin of beef with mushroom and Jerusalem artichoke 

 

Kr. 795,- pr person

Vi tar forbehold om endringer i meny ved tilgang av råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier.