Julebuffet 2018

Kaldmat

Røykelaks med eggerøre
Smoked salmon with scrambled eggs

Rakfisk med klassisk tilbehør
Rakfisk with red onion and sourcream

Vår egen julesild
Our own Christmas herring collection

Lettgravet indrefilet av reinsdyr med jordskokk og tyttebær
Cured reindeer fillet with Jerusalm artichoke and lingonberry

Norsk spekemat med flatbrød og rømme
Norwegian cured meats and ham with flatbread and sour cream

Brød fra bakeren og pisket smør
Bread from the bakery and whipped butter

Varmmat

Ribbe «Prima Jæren» med rødkål, mandelpoteter og ribbesaus
Roasted rib of pork «Prima Jæren» with red cabbage, potatoes and Christmas sauce

  1. Idsøe sitt pinnekjøtt med rotmos og pinnekjøtt-sjy
    Traditional Norwegian ribs of lamb with root vegetables, potatoes and gravy

Julepølse med eple og svisker
Pork sausage with apples and prunes

Hr. Sørensens juletorsk med grønneerter og bacon
Mr. Sørensen’s Christmas cod with green peas, potatoes and bacon


Dessert

Riskrem med bringebær og karamelliserte mandler
Rice pudding, raspberries and caramelized almonds

Kr. 695,- per person

 

Vi tar forbehold om endringer i meny ved tilgang av råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier. Vi legger til rette for vegetarianere.