Julebuffet 2019

Kaldmat

Røkt laks «absolutt tradisjon» med eggerøre
Smoked salmon «absolute tradition» with srambled eggs

 Rakfisk med klassisk tilbehør
Rakfisk with red onion and sourcream

Vår egen julesild
Our own Christmas herring collection

Norsk spekemat med flatbrød og rømme
Norwegian cured meats and ham with flatbread and sour cream

Brød fra bakeren og pisket smør
Bread from the bakery and whipped butter

 

Varmmat

Ribbe «Prima Jæren» med rødkål, mandelpoteter og ribbesaus
Roasted rib of pork  «Prima Jæren» with red cabbage, potatoes and Christmas sauce

Idsøe sitt pinnekjøtt med rotmos og pinnekjøtt-sjy
Traditional Norwegian ribs of lamb with root vegetables, potatoes and gravy

Julepølse med eple og svisker
Pork sausage with apples and prunes 

Hr. Sørensens juletorsk med grønne erter og bacon
Mr. Sørensen’s Christmas cod with green peas, potatoes and bacon


Dessert

Riskrem med bringebær og  karamelliserte mandler
Rice pudding, raspberries and caramelized almonds 

Kr. 745,- per person
Uten kaldmaten kr. 625,- per person (inkl dessert)

Julemeny begynner 30.oktober.
Vi tar forbehold om endringer i meny ved tilgang av råvarer.

Vennligst opplys om eventuelle allergier. Vi legger til rette for vegetarianere.

N.B. Sørensen Selskaplokale, Skagen 26,Telefon: 815 52 881
Bordbestilling og nettside: http://www.nbsorensen.no