Julebuffet 2020

KALDMAT

Røkt laks og eggesalat
Smoked salmon and egg salad
(e, so, m, f, se/mu)

 Julesild i variasjon
Christmas herring collection
(f, se/mu)

Bacon fra slakter A. Idsøe og eggerøre
Bacon and scrambled eggs
(e, m)
 
Brød fra Kanelsnurren og majones
Bread from Kanelsnurren and mayonnaise
(se/mu, e, so, g, hv/wh)

 

VARMMAT

Pinnekjøtt fra slakter A. Idsøe
Kålrabistappe, vossakorv, poteter, smørsaus tilsmakt persille og pinnefett
Traditional Norwegian ribs of lamb with mashed swede, «vossakorv», potatoes, butter sauce with parsley and jus
(m)

Ribbe «Prima Jæren»
Potetkrem, rødkål, medisterpølse, rosenkål og julesaus
Roasted rib of pork from «Prima Jæren» with Christmas sausage, potato cream, red cabbage, brussels sprouts and Christmas sauce
(m, sel/cel, so, sul)

Juletorsk
Ertekrem, rosenkål, poteter og baconsmør
 
Baked cod, petit pois cream, brussels sprouts, potatoes and bacon butter
(f, m)

DESSERT

Riskrem
med bringebær og  karamelliserte mandler
Rice pudding, raspberries and caramelized almonds
(m, n) 

Kr. 795,- per person
Uten kaldmat kr. 695,- per person (inkl. dessert)

Julemeny begynner 27.oktober. Vi tar forbehold om endringer i meny ved tilgang av råvarer.

Vennligst opplys om eventuelle allergier. Vi legger til rette for vegetarianere.

NB Sørensen Selskaplokale, Skagen 26,Telefon: 815 52 881 Bordbestilling og nettside: http://www.nbsorensen.no