Julemenyer

Juletorskmeny

Lettgravet indrefilet av reinsdyr med jordskokk og tyttebær
Lightly cured tenderloin of reindeer with Jerusalem artichoke and lingonberry
****
Herr Sørensens juletorsk, grønne erter, poteter og baconfett
Mr. Sørensen’s Christmas cod, green peas, potatoes and bacon
****
Riskrem med bringebær og karamelliserte mandler
Rice pudding, raspberries and caramelized almonds

Kr. 589,- per person

Ribbemeny

Kremet skalldyrsuppe med reker, blåskjell og fennikel
Creamy shellfish soup with prawns, mussels and fennel
****
Ribbe «Prima Jæren» med rødkål, rosenkål og julesaus
Pork from Prima Jæren with red cabbage, Brussels sprouts and Christmas sauce
****
Riskrem med bringebær og karamelliserte mandler
Rice pudding, raspberries and caramelized almonds

Kr 569,- per person

Pinnekjøttmeny

Kremet skalldyrsuppe med reker, blåskjell og fennikel
Creamed chowder with prawns, mussels and fennel
****
Pinnekjøtt fra A. Idsøe med rotmos, potet og pinnefett
Traditional Norwegian ribs of lamb with root vegetables, potatoes and gravy
****
Riskrem med bringebær og karamelliserte mandler
Rice pudding with raspberries and caramelized almonds

Kr 615,- per person

Lutefisk meny

Kremet skalldyrsuppe med reker, blåskjell og fennikel
Creamed chowder with prawns, mussels and fennel
****
Lutefisk fra Lofoten
Ertestuing, bacon, senneps saus og potet
Classic Norwegian Lye fish with stued peas, boiled potatoes, bacon and mustard sauce
****
Riskrem med bringebær og karamellisert mandel
Rice pudding, raspberries and caramelised almonds

595,- per person
Påfyll lutefisk 80,-

Kjøkkenet ønsker at hele selskapet velger samme meny.

Vinpakker fra 395,-

 

Vi tar forbehold om endringer i meny ved tilgang av råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier.

Bestill bord

Telefon: 815 52 881