Kjøkkensjefens anbefaling 4-retter

 

Gravet ørret med rugbrødtoast, eggekrem, dill, pepperrot og agurk
Cured trout with rye bread toast, egg cream, dill, horseradish and cucumber.


Steinbit med sopprisotto, jordskokk og ristede mandler
Catfish with mushroom risotto, Jerusalem artichokes and toasted almonds


Grillet ytrefilet av okse med sesongens grønnsaker og gremolata
Grilled sirloin steak with season vegetables and gremolata.


Pavlova med bringebær, hvit sjokolade, yoghurt og bringebæris
Pavlova with raspberries, white chocolate, yogurt and raspberry ice cream

 

Kr. 695,- per person

Vinpakke 4-retter 525,-

Kjøkkensjefens anbefaling 3-retter

 

Gravet ørret med rugbrødtoast, eggekrem, dill, pepperrot og agurk
Cured trout with rye bread toast, egg cream, dill, horseradish and cucumber.


Grillet ytrefilet av okse med sesongens grønnsaker og gremolata
Grilled sirloin steak with season vegetables and gremolata. 


Pavlova med bringebær, hvit sjokolade, yoghurt og bringebæris
Pavlova with raspberries, white chocolate, yogurt and raspberry ice cream

Kr 575,- per person

Vinpakke 3-retter 395,-

___________________________________________________________________________________________

Vi tar forbehold om endringer i menyen etter tilgang på råvarer. Vi legger til rette for allergier.

Skagen 26, 4006 Stavanger

Tlf +47 815 52 881,

Booking@herlige-stavanger.no