VINTERBUFFET SELSKAPSLOKALET

FULL MENY

Kalde retter

Blinis med løyrom og rømme
Blinis with løyrom and sour cream (m,f,hv)

Softroll fylt med råmarinert persillerot, gulrot, og grønnkål med kimchi dressing
Soft roll filled with raw marinated parsley, carrot, and kale with a kimchi dressing (m,f, sel/cel,sul)

Røkt laks «absolutt tradisjon» i vannbakkels med spinat, pepperrot og eggerøre
Smoked salmon “absolute tradition” in puff pastry together with spinach horse radish and scrambled eggs (m,f,hv)

Brød fra bakeren og pisket smør
Bread from the bakery and whipped butter

 

Varme retter

Gresskarsuppe med bakte kastanjer syltet gresskar og puffa gresskarfrø
Pumpkin soup with baked chestnuts, pickled pumpkin and puffed pumpkin seeds (m)

Kveite
med sellerikrem, smørkokt rosenkål «bonne femme» med bacon og løk, og sitrus hollandaise
Halibut with celery cream, butter boiled Brussels sprouts «bonne femme» with bacon and onions, and citrus hollandaise (m,f)

 Hjort
med bakte rotgrønnsaker, jordskokkrem, stekt jordskokk, syltet sopp fra skogen og sjy laget på hjort med brunet smør og plommeeddik
Deer with baked root vegetables, Jerusalem artichoke cream, fried Jerusalem artichoke, pickled mushrooms from the forest, gravy made from deer with browned butter and plum vinegar (m,sel/cel,sul)

Posjert plomme med hvit sjokolade, portvinskum og crumble
Poached plum with white chocolate, port spuma and crumble (m)

Kr. 765,- pr person

 

3/4 MENY

Kalde retter

Softroll fylt med råmarinert persillerot, gulrot, og grønnkål med kimchi dressing
Soft roll filled with raw marinated parsley, carrot, and kale with a kimchi dressing (m,f, sel/cel,sul)

Røkt laks «absolutt tradisjon» i vannbakkels med spinat, pepperrot og eggerøre
Smoked salmon “absolute tradition” in puff pastry together with spinach horse radish and scrambled eggs (m,f,hv)

Brød fra bakeren og pisketsmør
Bread from the bakery and whipped butter

 

Varme retter

Gresskarsuppe med bakte kastanjer syltet gresskar og puffa gresskarfrø
Pumpkin soup with baked chestnuts, pickled pumpkin and puffed pumpkin seeds (m)

Hjort
med bakte rotgrønnsaker, jordskokkrem, stekt jordskokk, syltet sopp fra skogen og sjy laget på hjort med brunet smør og plommeeddik
Deer with baked root vegetables, Jerusalem artichoke cream, fried Jerusalem artichoke, pickled mushrooms from the forest, gravy made from deer with browned butter and plum vinegar (m,sel/cel,sul)

Posjert plomme med hvit sjokolade, portvinskum og crumble
Poached plum with white chocolate, port spuma and crumble (m)

 

Kr. 625,- pr person


Vintermeny varer ut 2019.
Vi tar forbehold om endringer i meny ved tilgang på råvarer.
Vennligst opplys om eventuelle allergier. Vi legger til rette for vegetarianere.

N.B. Sørensen, Skagen 26, 4006 Stavanger
Telefon 815 52 881

Bestill bord her