Forrett - serveres på tallerken || Starter - served on a plate
Pannestekt kamskjell
Agurksalat, yoghurt, granateple og nøttesmørSeared scallops, cucumber salad, yoghurt, pomegranade and beurre noisette
FISK, RUG, MELK, EGG
Hovedrett
Dagens fangst fra Sirevåg
Kål i variasjon, ertekrem, grillet småpotet og blåskjell østerssaus
Today’s catch from Sirevåg, kale in variation, petit pois cream, grilled potatoes and mussel-oyster sauce
FISK, MELK, EFF, BLØTDYR, SOYA
Dagens stykke fra TT Meat
Brent løk, rødbet, rosettkål, grillet småpotet og peppersaus «Espuma»
Today’s meat from local butcher, burnt onion, beetroot, kale, grilled potatoes and pepper sauce «Espuma»
MELK, EGG, SOYA, SULFITT
Dessert - serveres på tallerken || Dessert - served on a plate
Melkesjokolade-bruleé
Tindvedsorbet og crumble
Milk chocolate brule´e, sea buckthorn sorbet and crumble
MELK, EGG, GLUTEN, HVETE
Pris per person kr. 785,-

Betingelser:
Vi ønsker at hele selskapet velger samme meny, men vi tar selvsagt hensyn til allergier. Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato.
No Show belastes med 800,- per person.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyen er gjeldende fra 5.januar 2023