Selskapsmeny Julebord Forrett Laks pastrami Røkt einebæremulsjon, rød frisséesalat og sylta rødbetCured salmon, smoked juniper emulsion, red frillic salad and pickled beetroot F, E, SE | MU, SUL, SO Hovedretter Dagens fangst fra Sirevåg Høstgrønnsaker, grillet potet og pepperrot-hollandaiseToday’s catch from Sirevåg, seasonal vegetables, grilled potatoes and horseradish hollandaise F, M, SO, E, SEL | CEL, SUL Eller | Or Dagens stykke fra TT Meat Serveres med høstgrønnsaker, grillet potet og urteemulsjon Today’s meat from local butcher, seasonal vegetables, grilled potatoes and herb emulsion M, SO, SUL, E, SEL | CEL Dessert Olympisk sjokoladefondant Fondantoppskriften brukt av kjøkkensjef Runar i OL 2020med junior kokkelandslagetVaniljeis, karamell og bringebær Chocolate fondant, vanilla ice cream, caramel and raspberry M, E, G, HV | WH 3 retters meny kr 725,- / Vinpakke 3 retter kr 525,-