Selskapsmeny Forrett Varmrøkt og fennikelkrydret laks Variasjon på jordskokk fra Gyda GårdSmoked and fennel spiced salmon with variaty of local Jerusalem artichokes S, M, SO, F Hovedretter Skrei Gulrotkrem, grønnkål, røkt kaviar og smørsausCarrot cream, kale, smoked caviar and butter sauce F, M, SO, B | MO Og / eller And / Or Josper-grillet entrecôte Smørbakt selleri, sellerikrem, brent løk, kryddersmør og oksesjyJosper grilled entrecôte, butter baked celery, celery cream, burned onion, spiced butter and beef gravy M, SO, SUL, SEL | CEL Dessert Gulrotkake Kremostis, tindvedkrem og havresmuler Carrot cake, cream cheese ice cream, seabuckthorn cream and oats crumble G, HV | WH, E, HA | OA, M 4 retters meny kr 725,- per person / Vinpakke 4 retter kr 535,-3 retters meny kr 595,- / Vinpakke 3 retter kr 415,-