Forrett

Kveitepastrami «Sterling»

Fennikelkrem, sylta rødbet, jordskokkchips og urtesalat
Halibut pastrami, fennel cream, pickled beet root, sunchoke crisps and herb salad

MELK, FISK, SENNEP, SOYA, SULFITT

Hovedretter

Torsk fra Sirevåg

Ertekrem, grønnkål, bacon og pepperrot-hollandaise
Baked cod, petit pois cream, kale, bacon and horseradish hollandaise

FISK, MELK, EGG, SULFITT

Og / eller And / Or

Grillet reinsdyr-entrecôte fra Stensaas

Gresskarkrem, smørstekt rosenkål, sortkål, grillet småpotet og viltsaus
Grilled reindeer, pimpkin purée, Brussels sprouts, cavalo nero, grilled potatoes and game sauce

MELK, SOYA, SULFITT

Dessert

Creme Catalana

Havre, appelsin og multesorbet

Creme Catalana, oats, orange and cloudberry sorbet

EGG, MELK, HVETE, HAVRE

4 retters meny kr 725,- per person /
Vinpakke 4 retter kr 595,-

3 retters meny kr 625,- /
Vinpakke 3 retter kr 495,-