Valentines Day
 

Forrett

RØKT RØYE 38C*
Jalapeñomajones, avokado og fritert rispapir
Smoked char, jalapeño mayonnaise, avocado and deep freid rice paper
(F, M, SU, SO, E)

Hovedrett

JOSPERGRILLET LAKS «BUTTERFLY»
Helgrillet blomkål, blomkålpuré og pepperrothollandaise
Cauliflower purée, grilled cauliflower and horseradish hollandaise
(F, M, E, SO)

Eller

GRILLET OKSEMØRBRAD
Grillet løk, jordskokkrem og bearnaisesaus
Grilled beef top sirloin with grilled onions, Jerusalem artichoke cream and Bearnaise sauce
(M, E, SUL)

Dessert

SJOKOLADEFONDANT og karamellis
Chocolate fondant and caramel ice cream
(E, M, HV | WH, N)

399,-  to retter (hovedrett og dessert)
495,- tre retter (forrett, hovedrett og dessert)

Glass med Champagne 99,-
Vinpakke 3 glass 345,-

Allergener / Allergens

Har du allergier? Vi har merket med tilhørende bokstaver enkelte av rettene våre, som inneholder en eller flere av følgende allergener: g = gluten (korn) / s = skalldyr / e = egg / f = fisk / p = peanøtter / m = melk / n = nøtter / so = soya / sel = selleri / sen = sennep / ses = sesam / sul = sulfitt / b = bløtdyr / l = lupin / hv = hvete / ha = havre / r = rug

_______________________________________________________________

Vi tar forbehold om endringer i menyen etter tilgang på råvarer. Vi legger til rette for allergier.

N.B.Sørensen, Skagen 26, 4005 Stavanger
Tlf +47 815 52 881, bordbestilling@nbsorensen.no